Categorieën

Over ons

Onbetaalbaar Brocante

Onbetaalbaar Brocante is opgericht door Eva Kramer, Limburgse in hart en nieren en woonachtig in Essen (B). Onbetaalbaar Brocante is puur een uit de hand gelopen hobby en ontstaan uit voorliefde voor het maken van brocante meubelen en accessoires. Spullen die ingekocht worden, zijn met de hand op unieke wijze oud en brocant gemaakt. Onbetaalbaar Brocante maakt gebruik van krijtverf van het merk Creta et Aqua

Onbetaalbaar Brocante...onbetaalbaar?

Onze naam doet vermoeden dat we alleen hele dure spullen verkopen maar niets is minder waar. Onbetaalbaar Brocante levert unieke brocante meubels en accessoires tegen een verrassend aantrekkelijke prijs. Omdat u bij ons iets koopt wat heel bijzonder en sfeervol is, ervaart u het al snel als "onbetaalbaar". Vandaar onze naam! We streven er naar om brocante meubelen betaalbaar te houden, hoe groot de trend ook is. We doen niet aan schandalige winstmarges maar gunnen u een prachtig product voor een eerlijk en aantrekklijke prijs. Zo schaft u iets aan wat niemand anders heeft en betaalt toch niet de hoofdprijs. Geweldig toch?

Janice Eve

Sinds 1 januari 2017 is Onbetaalbaar Brocante een handelsnaam van de onderneming Janice Eve, gevestigd aan de Leemputten 10 in Essen, België.


Contact

Vragen? Telefonisch bestellen?

Telefoon:+31 (0)341-422 460

Of klik om een mail te sturen