Brocante Kloosterkast XXL Volledige grootte weergeven

Brocante Kloosterkast XXL

Uniek en exclusief

Grote en massieve kloosterkast voor in een grote lobby, boerderij of kasteelhal.

Meer details

031215

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

1 596,00 €

In prijs verlaagd!

-20%

1 995,00 €

Kloosterkast

Prachtige rustieke kasteel- of kloosterkast..hoe het hem ook maar wilt noemen. De sfeer die de kast ademt is indrukwekkend. Met een zee van opbergruimte hebt u echt iets aparts in huis. Uw huis moet echter wel groot zijn want om deze kast kan je niet heen. Hij is van massief eikenhout en bewerkt met Creta et Aqua™ verf en wash. 

De kast is ooit op maat gemaakt voor een welgesteld persoon. Er is dus in de wereld geen tweede van. Het houtsnijwerk in de massieve deuren is prachtig. Het ijzeren beslag maakt dat de kast een ridderlijke uitstraling heeft. Het feit dat er geen enkele schoef gebruikt is om deze kast in elkaar te houden duidt op echt vakmansschap.

Jarenlang heeft de kast gediend in een oud pand aan de pitoresque Harderwijkse Vischmarkt. Nu mogen wij hem wellicht aan u verkopen als TV kast, schoenenkast of iets anders waar u veel ruimte voor nodig heeft.

De maten zijn (dxbxh): 47x247x150 cm gemeten op de breedste punten

De kast wordt in geval van bezorging alleen op de begane grond geplaatst. Als u de kast wilt kopen, neemt u dan even contact met ons op? We maken dan een afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat de kast niet voor uw neus wordt weggekaapt? Bestelt u de kast dan gewoon en rekent u af met iDeal.

Contact

Vragen? Telefonisch bestellen?

Telefoon:+31 (0)341-422 460

Of klik om een mail te sturen